Theorieles voor je rijbewijs

Volg onze theoriecursus: dat geeft je zelfvertrouwen en zelfvertrouwen is ook je kracht op het rijexamen!

Volg onze theoriecursus: dat geeft je zelfvertrouwen en zelfvertrouwen is ook je kracht op het rijexamen!

Praktisch gebruik van de theorie wordt vaak onderschat. Een gedegen theorie-opleiding is alleen mogelijk met behulp van de theorielessen op een groot scherm. Je bespaart daarmee  rijlessen en onnodige treinreizen naar Utrecht, Leusden of Amsterdam, waar het theorie-examen wordt afgenomen. Deze praktijkgerichte theoriecursus hanteren wij al enige jaren en zijn up-to-date met alle veranderingen. Ook met de nieuwste regels. Wij trachten je ervan te overtuigen dat vooraf verkregen kennis van de regels en van situaties waarmee elke automobilist steeds weer wordt geconfronteerd wordt of kan worden een ruime besparing geeft van het totaal aantal te volgen praktijklessen. Hierdoor worden de kosten van deze cursus gemakkelijk terugverdient, omdat je een grotere kans maakt om in 1x te slagen voor je theorie en daarna voor je praktijkexamen. Je kan het praktijkexamen aanvragen zonder theoriecertificaat; alleen zul je op het moment van het afleggen van een tussentijdse toets of van het praktijkexamen een geldig theoriecertificaat moeten kunnen overleggen. Anders kan je onverrichter zaken naar huis wat weer onnodige kosten met zich mee brengt voor een nieuwe aanvraag.

Wanneer?

Voor de auto met enige regelmaat  op Zaterdag (leerstof) + Maandag Avond (training) Cursus wordt gegeven in Hilversum in ons nieuwe Theorie lokaal, bij de rijschool.

Voorlopige planning:

28 opktober + 30 oktober
 

Waar opgeven?

Je kunt je online opgeven, of je belt, maar je kan ook langskomen bij ons kantoor. Betaling dient voldaan te zijn ten minste een week voor aanvang. Wanneer je online reserveert  graag ook je voorkeur data achterlaten. Let op: 18 plekken maximaal, dus vol = vol.

Wat heb ik nog meer nodig?

  1. Een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of pasport)

Waaruit bestaat het examen?

Tijdens het examen zullen thema’s als gevaarherkenning, regelgeving en verkeersinzicht aan de orde komen. Het CBR heeft in samenwerking met de SWOV (Stichting Westenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) vragen ontwikkeld die de gevaarherkenning toetsen. Het theorie examen bestaat vanaf nu uit drie onderdelen:

  1. Een onderdeel over gevaarherkenning bestaande uit 25 vragen.
    (13 of meer vragen goed)
  2. Een onderdeel over kennis bestaande uit 12 vragen
    (10 of meer vragen goed).
  3. Een onderdeel over inzicht bestaande uit 28 vragen.
    (25 of meer vragen goed)

Een voldoende uitslag heeft men indien bij alle onderdelen voldoende antwoorden goed zijn beantwoord.0 oktober

GEEF JE OP VOOR ONZE THEORIE CURSUS VAN 13 + 15 APRIL

Wat kost het?

Theorie cursus klassikaal, Zaterdag + avond (alleen cursus dus exclusief examen)€ 95,-