DENK VOORUIT. BEGIN BIJ BOVAG.

Kies je voor een BOVAG-rijschool, dan kies je voor zekerheid. Om onszelf een BOVAG-rijschool te mogen noemen voldoen wij aan een set kwaliteitseisen die jou veel zekerheid bieden.

Welke zekerheden biedt een BOVAG-rijschool?

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van een BOVAG-rijschool is altijd rond het gemiddelde van de regio. Ons slagingspercentage staat gepubliceerd op de website rijschoolgegevens.nl. Natuurlijk kun je ons er ook altijd naar vragen.

 

De BOVAG-lesvoorwaarden en -lesovereenkomst

Wij hanteren de BOVAG-lesvoorwaarden, die zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond. Deze voorwaarden beschermen jouw rechten, en die van ons. Wij gebruiken ook altijd een BOVAG-lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je met ons hebt afgesproken en zo weet je wat je van ons kunt verwachten.

 

Altijd een plek voor je klachten

Gebeurt er onverhoopt iets waarmee je het niet eens bent? Dan kun je gratis BOVAG Bemiddeling aanvragen. Kom je er daarmee niet uit? De Geschillencommissie Rijopleidingen is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken is. Je krijgt dus altijd ondersteuning bij klachten.

 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Alle instructeurs zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag, Bovag rijscholen was de eerste brancheorganisatie die deze eis stelt aan hun leden.

Transparantie staat voorop

Wij houden je vorderingen bij op een (digitale) leskaart. Zo kun je altijd zien waar je staat in je rijopleiding. Onze lesprijs gaat altijd uit van 60 minuten, tenzij we nadrukkelijk anders vermelden.

 

De beste instructeurs

Op de instructeurs bij een BOVAG-rijschool kun je vertrouwen. Ze worden door justitie gescreend op hun gedrag in het verleden, je kunt dus met een gerust hart bij ze in de auto stappen. Daarnaast hebben ze altijd alle juiste bevoegdheden om les te mogen geven. BOVAG controleert hier streng op.

 

Zo veel mogelijk dezelfde instructeur

Tijdens je rij-opleiding krijg je zo veel mogelijk dezelfde instructeur. Dat is fijn, want als een instructeur jou kent, kan hij of zij jou beter lesgeven. Deze instructeur zal, als je dat wilt, ook meerijden met het praktijkexamen.

 

De beste voorbereiding voor je praktijkexamen

Wij geven les conform de door BOVAG en het CBR opgestelde Rijprocedure. Daarin is precies vastgelegd wat je moet leren en waar de examinator je op toetst. Zo kom je tijdens het praktijkexamen nooit voor verrassingen te staan.

 

Nette lesauto

Onze lesauto(s) zijn altijd goed onderhouden volgens fabrieksspecificaties, netjes en opgeruimd. Uiteraard zijn al onze auto’s geheel rookvrij.