Bromfiets- of Scooterrijles (AM2)

Bromfietsrijles

Sinds 1 maart 2010 moet je naast een theorie examen ook een praktijk examen afleggen. Bosch Veenstra Rijopleidingen is het adres voor je rijopleiding. We hebben 4 scooters ter beschikking. Wettelijk gezien mogen de rijlessen aan groepjes van 4 leerlingen gegeven worden. Dit kan de lesprijs natuurlijk behoorlijk drukken maar wij kiezen voor veiligheid en hoge slagingskans! Bij een rijopleiding in 1 dag rijden wij dan ook in principe met max. 2 leerlingen, en als uitzondering kunnen dat ook 3 leerlingen zijn. (bijvoorbeeld een herpakket erbij)
Het bromfietsrijbewijs halen kan in 1 dag. Heb je twijfels of jij het in 1 dag kan leren, bijvoorbeeld vanwege angst of motoriek dan adviseren we je eerst een proefles te nemen, of een individuele rijopleiding in 2 dagen te doen
Ons slagingspercentage ligt tussen 91 en 95%. Dat is ruim boven het landelijk gemiddelde van 75%. Ondanks het hoge slagingspercentage is 4 uur praktijkles het minimum omdat anders de benodigde lesstof niet volledig behandeld kan worden.
Privéles is tegen meerprijs mogelijk. Alle aandacht is dan volledig voor jou. De lessen worden gegeven op de Sym orbit en Sym Mio. Het praktijk examen is vooral gericht op verkeersdeelneming. Voor 80 % van de bromfietscursisten is 4 praktijklessen voldoende. Vraag naar de mogelijkheden om je pakket uit te breiden, dit om teleurstelling te voorkomen.

Ik wil lessen!

Voorbereiding

Om mee te kunnen doen aan praktijk scooterrijles moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Dit kan al als je 15,5 jaar bent. Wij willen je graag begeleiden bij het halen van een theoriecertificaat. Bij onze rijschool kan je terecht voor theorieboeken, de examen Cd-rom of een internetcursus. We beschikken tevens over het cursusmateriaal dat we bij de autotheorie (B) al jaren succesvol gebruiken. Helmen zijn op rijschool aanwezig in de maten Extra Small tot Extra large. Natuurlijk kan je ook je eigen helm meenemen. En als je die nog niet hebt kan je deze aanschaffen bij Pim Casteelen met 10% korting als je bij ons je lessen volgt. Theorie leermiddelen thuis laten bezorgen? In onze webshop zijn deze producten ook te koop.

Prijzen Theorie 2019

  • Leerboek €25,95
  • High-speed CBR theorie Auto en theorieboek € 44,95
  • Theoriebox met slaaggarantie € 69,95
  • Theorie examen € 41,- (incl € 8,- reserveringskosten)

Prijzen Praktijk 2019

  • Herexamenpakket ( 2uur) € 239,- *
  • scooterrijles per uur €50,- (individueel)

€ 100,- waardecheque (autopakket) bij bromfiets opleiding

Klik hier om je aan te melden

Duo pakket

315
Duo pakket bromfiets
4 uur praktijkles
Praktijk Examen
Waardebon voor autorijbewijs
bijdrage BGF

Individueel

379
Pakket bromfiets Individueel
4 uur praktijkles prive
Praktijk Examen
Waardebon voor autorijbewijs
bijdrage BGF

Individueel All-In

446
Pakket bromfiets Individueel incl. Theorie
High-speed CBR theorie Bromfiets en theorieboek
Theorie examen
4 uur praktijkles prive
Praktijk Examen
Waardebon voor autorijbewijs
bijdrage BGF

Lestijden

Praktijkexamen worden door het CBR uitsluitend op werkdagen afgenomen. De voorkeur voor de kandidaten is in verband met vrijnemen van school op 1 dag. Tijdens de wintertijd houden we wel een voorbehoud om de de rijopleidingen in 2 dagen te plannen, dit hangt af van de weersvoorspellingen.
Een rijopleiding in 2 dagen is uiteraard ook mogelijk, dit kun je aangeven bij aanmelding maar de wachttijd is dan mogelijk langer, twijfel je of 4 uur les genoeg is, kies dan voor een individuele opleiding of voor een losse les vooraf.

* kandidaten voor herexamens krijgen van ons de mogelijkheid mee te rijden met groepslessen indien beschikbaar.

LET OP: Geef niet je BSN en geboortedatum zomaar aan rijscholen als je niet van plan bent daar bromfietslessen te nemen; ze kunnen je verplichten een rijexamen daar af te nemen. Soms laten ze het tegen hoge kosten afkopen.

Beschikbare examendata

bel of mail!

Individueel kan ook, wachttijden zijn dan op aanvraag, en de lessen flexibeler in te delen
Examens binnen 2 weken zijn alleen op naam reserveerbaar, waardoor het kan voorkomen dat niet direct meer plaats beschikbaar is. Informeer tijdig naar de mogelijkheden.

We proberen de site zoveel mogelijk up-to-date te houden (laatse update 30 december 2018). Het kan voorkomen dat het CBR ineens eerder capaciteit beschikbaar stelt. Bel ons op 035-6248013 voor meer info!